NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital a început refacerea străzilor unde au avut loc intervenții!

Angajații operatorului de apă-canalizare ApaVital au început de astăzi să plombeze porțiunile de stradă unde au intervenit pentru diverse lucrări. Acestea vin ca urmare a discuțiilor din Şedința Consiliului Local Pașcani, din data de 21 mai 2020.

Șefii operatorului județean au fost atenționați că sunt zone unde refacerea străzilor întârzie foarte mult.

„Sunt multe zone unde s-a intervenit, dar nu s-a mai refăcut partea carosabilă, infrastructura rutieră. Acest lucru se întâmplă în mai multe locuri din Pașcani. Un caz este strada Ion Creangă, din Boșteni. V-aș ruga să vă aplecați asupra acestui aspect. Nu cred că e corect ca după ce interveniți la o conductă și faceți săpături pe căile rutiere, să le aduceți la starea inițială după un an de zile”, a susținut consilierul local, Claudiu Bodoașcă.

Managerul Mihai Doruș, de la ApaVital, a susținut atunci că refacerea zonei unde se intervine, se face în maxim 72 de ore de la rezolvarea intevenției.

„Nu cunosc situația aceasta. Am primit nenumărate adrese de la Primărie, cărora le-am dat curs. Colegul meu știe, încercăm să rezolvăm într-un  timp rezonabil, între 24 și 72 de ore, orice situație semnalată. Avem contract de asfaltare, nu ar trebui să fie nici o problemă. Sunteți sigur că este intervenția ApaVital?”, a răspuns managerul ApaVital.    

Cei de la ApaVital au reparat porțiunile din intersecția Crinilor cu Sportului, din fața sediului fostei întreprinderi Siretul S.A. și alte zone din municipiu.

Decizia reprezentanților operatorului a fost salutată pe rețelele de socializare. „Misiune îndeplinită”, a scris într-o postare Mioara Petrescu, membru USR, cea care a atras atenția asupra gropii formate pe strada Grădiniței.  

loading...
Advertisements

Related posts

Copaci tăiaţi pentru un ştrand mai curat

Ema Roman

Plombarea străzilor începe, cel mai devreme, după sărbătorile Pascale

Marius Parteni

Şedinţă de Consiliu Local, cu 16 puncte pe ordinea de zi

Ema Roman
Încarcă...