NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Apartamentele ANL ar putea fi cumpărate în rate

Deputatul PNL Grigore Crăciunescu a propus modificarea legii 152/1998 astfel încât tinerii să poată achiziţiona şi în rate locuinţele ANL. În prezent, legea permite chiriaşilor să cumpere locuinţele ANL doar dacă pot achita integral preţul imobilului, „din sursele proprii ale beneficiarului şi/sau din credite contractate de acesta de la instituţii financiare autorizate”.

„Această modificare constă în oferirea posibilităţii tinerilor de a achita, în rate, preţul unei locuinţe pentru care au un contract de închiriere. Includerea posibilităţii plăţii în rate a unei locuinţe ar avea un impact pozitiv atât asupra tinerelor familii din România, cât şi pentru dezvoltarea la nivel sectorial şi naţional a unor programe privind construcţia de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, construcţia de locuinţe sociale şi de necesitate”, a declarat Crăciunescu.

sursa evenimentul de iasi

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Bogdan Alexa, președinte ANRSC București, a votat pentru familia tradițională

Marius Parteni

Un politician din România a fost prins furând telefoane în SUA

Redacția

Fostul primar al Pașcaniului Grigore Crăciunescu, condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Timp de 10 ani nu va mai putea candida la funcţii publice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site