NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Apar modificari importante in circulatia trenurilor

In perioada 12 martie – 12 aprilie, circulatia trenurilor pe anumite sectii din judetele Iasi, Brasov si Cluj va fi modificata din cauza unor lucrari de reparatii curente la infrastructura feroviara.

În perioada 24 martie – 12 aprilie se vor executa lucrari de înlocuire a traverselor pe viaductul situat între statia Gradinita si Larion, cu închiderea liniei curente care apartine Regionalei CF Iasi, cu exceptia zilelor de duminica, în intervalele orare 07:30 – 11:10 si 12:55 – 15:00. În aceasta perioada, trenurile 5701 si 5704 vor circula pe relatia Suceava – Vatra Dornei, respectiv Vatra Dornei – Suceava. Pe 12 martie se vor executa lucrari de racordare a firului 1 Danes – Dumbraveni la liniile de circulatie din Danes si statia Dumbraveni, care apartine de Regionala CF Brasov. Interventia presupune închiderea liniei Dumbraveni – Danes fir 2, între orele 11:05 – 17:45 si 18:30 – 22:20. În acest interval, pe distanta Sighisoara – Medias si retur, transportul pasagerilor va fi asigurat cu autobuze.

În perioada 25 – 27 martie se vor executa lucrari de înlocuire a traverselor pe podul de la km 47+500, interventie care presupune închiderea liniilor curente Dej Calatori – Dej Triaj si Dej Calatori – Caseiu, ce apartine de Regionala CF Cluj. Liniile vor fi inchise zilnic între orele 09:10 – 11:10. Astfel, pe relatia Cluj Napoca – Dej Calatori – Beclean pe Somes – Ilva Mica – Stroiesti – Pascani – Iasi, va circula suplimentar trenul 12836, cu plecare la ora 10:10, din statia Cluj-Napoca si sosire în statia Iasi, la ora19:14. Inainte de efectuarea calatoriei, calatorii trebuie sa solicite informatii actualizate despre graficul de circulatie a trenurilor la casele de bilete, deservite de operatorii de transport feroviar de calatori.

Advertisements
  

sursa www.bzi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Apă potabilă furnizată după program, în Moțca și Boureni

Ema Roman

ANM: Vremea va fi din ce in ce mai rece, iar de sâmbătă temperaturile vor ajunge chiar şi la valori negative noaptea

Redacția

Prognoza METEO pe trei luni: vom avea o TOAMNĂ cu temperaturi ridicate și ploi puține

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site