NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa va fi întreruptă în localități din zona Pașcani, pe 12 octombrie

În scopul igienizării celor două rezervoare de apă potabilă din localitatea Hodora, de 250 mc capacitate, marți 12 octombrie 2021, în intervalul orar estimat 7.00 – 21.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Bahluiu, Iosupeni și Hodora,  comuna Cotnari.


În scopul igienizării rezervorului de apă potabilă din localitatea Verșeni, de 100 mc capacitate și al rezervorului de apă potabilă din localitatea Ciohorăni de 300 mc capacitate, marți 12 octombrie 2021, în intervalul orar estimat 7.00 – 24.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Ciohorăni, comuna Ciohorăni și  din localitățile Verșeni și Mitești, comuna Miroslovești.
În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

Advertisements

Related posts

Pintilie îi cere lui Pantazi să explice de ce nu a amplasat locomotiva de patrimoniu, în fața Gării

Răzvan Grecu

Hexi Pharma de Pașcani: Sicme SRL a încasat 886.000 lei de la Spitalul Municipal de Urgență! Procurorii DNA au demarat o anchetă!

Marius Parteni

Soluția viceprimarului pentru eliminarea pierderilor de apă: scoaterea apometrelor pe casa scării. Prețul este unul modic susține edilul!

Răzvan Grecu
Încarcă...