RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

ANAF scoate la vânzare maşini confiscate. BMW de zeci de mii de euro aşteaptă să fie scos la licitaţie

Necazul unora, avantajul altora. Produsele confiscate de ANAF îşi găsesc loc pe rafturile unor magazine speciale, dar nu stau prea mult acolo. Preţurile foarte mici atrag o mulţime de clienţi, iar mărfurile se vând ca pâinea caldă.

De la haine şi cosmetice, până la încălţăminte, electrocasnice, mașini ori genţi. Toate se găsesc într-o consignație din Oradea, unde bunurile fără acte de provenienţă sunt valorificate. Şi toate sunt mult mai ieftine decât în orice alt magazin.

Ionuț Coș – director executiv serviciul de valorificare bunuri Oradea: Sunt bunuri confiscate şi intrate, potrivit legii, în proprietatea privata a statului, în temeiul unor hotărâri judecătoreşti definitive sau a deciziilor organelor împuternicite să efectueze confiscarea. Preţurile cred că sunt principala atracţie pentru clienţii magazinului.

Atât orădenii, cât și turiștii vin să facă cumpărături în consignație și vânează produsele de firmă sau diferite chilipiruri.

  

Maşini scoase la licitaţie

Chiar şi maşinile şi ATV-urile şi-au făcut loc în depozit şi aşteaptă să fie scoase la licitaţie.

Preţul de piaţă al unei astfel de maşini ajunge undeva până la 35 de mii de euro, iar preţul de valorificare va fi cel stabilit de comisia de evaluare.

Momentan, doar 10 astfel de consignatii se mai găsesc la nivel național, dintre care 3 sunt in București.

observator

Related posts

Lunga moarte a lui Aleksei Navalnîi / Condamnat de trei ori, a supraviețuit unei otrăviri, deținut mult timp în condiții inumane: nu și-a pierdut niciodată ironia și determinarea

Redacția

Minivacanţa de Rusalii. Câte zile libere vor avea românii

Redacția

Autoritățile germane au început procedurile împotriva canalului tv rusesc de propagandă RT, ce s-ar putea solda cu interzicerea transmisiei

Redacția
Încarcă...