NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași Poliție

Amendată cu 500 deoarece nu purta mască în autobuz

Polițiștii locali și angajații Companiei de Transport Public (CTP) Iași anunță că au intensificat controalele în mijloacele de transport după ce mulți ieșeni încalcă măsurile de protecție și nu folosesc masca de protecție, care este obligatorie în tramvaie și autobuze. 

„Polițiștii locali au întreprins acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, precum și pentru diminuarea răspândirii virusului SARS-COV-2. Echipele din cadrul Serviciului 4 Ordine publică au sancționat contravențional, conform Legii 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 500 lei, pe numita V.A., întrucât a fost depistată într-un autobuz aparținând C.T.P. Iași, fără a respecta măsurile de protecție, respectiv nu purta mască de protecție”, spun reprezentanții Poliției Locale Iași.

O altă patrula mixtă formată dintr-un polițist local din cadrul Serviciului 1 Ordine Publică și un polițist din cadrul Secției 1 Poliție – Poliția Municipiului Iași au depistat o persoană de gen masculin care avea asupra sa un plic cu o substanță de culoare verde-oliv cu miros înțepător, susceptibil a fi substanță interzisă, o țiplă de staniol care conținea același tip de substanță și o râșniță din metal galben. Cercetările continuă în cadrul Secției 1 Poliție.

EVENIMENTUL

loading...
Advertisements

Related posts

1969 de amenzi în valoare de peste 600.000 lei aplicate în minivacanţa de Rusalii

Redacția

Pericol public la volan

Oana Cordoneanu

Accident rutier în municipiul Iaşi! Au fost implicate două autoturisme

Redacția
Încarcă...