NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Alexandra Paula Tudorache, șefa de promoție 2020 a Colegiului ”Mihail Sadoveanu ”

O etapă importantă a vieții s-a încheiat pentru promoția 2020 a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”  Pașcani.  Condițiile speciale din cauza pandemiei provocată de coronavirus impun măsuri adaptate situației pentru absolvenți. Însă adolescenții nu au renunțat la visurile lor, și au dovedit că sunt promoția rezistenței și a speranței. Șefa de promoție 2020 a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”  Pașcani a fost desemnată Alexandra Paula Tudorache, care a absolvit cei patru ani cu media 9,91.  


Pe pagina de facebook a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”  a fost postat un mesaj pentru absolvenții promoției 2020.  

”Clopoțelul suna lung și… virtual astăzi pentru voi, anunțând clipa magica a ABSOLVIRII! Deși nu suntem fizic împreuna, sufletește, spiritual, intelectual suntem și am fost dintotdeauna! Cei patru ani de liceu s-au scurs ca clipa, ați avut parte de toate de-a lungul acestor ani, de reușite, de proiecte, de lecții minunate, de profesori dedicați, de colegi de neuitat, de concursuri, de olimpiade, de scoala of line, de scoala on line! Sunteți promoția ce a dovedit maturitate, sinceritate, empatie, promoția ce și-a păstrat curajul indiferent de împrejurare, Promotia 2020 de care suntem cu toții mândri!
Mândri suntem și de, șefa voastră de promoție ce a dovedit ca pasiunea pentru chimie e de fapt pasiunea pentru știință, pentru cunoaștere și astăzi va reprezintă cu cinste dragi absolvenți!Felicitări vouă dragi elevi ai claselor a XII a! Felicitări părinților care v-au fost alături, care v-au susținut și v-au încurajat de fiecare data! Felicitări corpului profesoral ce a avut mâna cunoștințelor asupra voastră și cu care ați făcut echipa Sadoveanu in acumularea de stiinta! Felicitări diriginților voștri Romeo Preutu, Adriana Matcovici, AnaMaria Grozavu, Dorinel Mihai Crăciun, Mihaela Iulia Spiridon, Cătălina Radu, Coca Dumitrache, profesorii care au ținut loc de mama, de tata, de frate, de sora, cei care au modelat firea și caracterul fiecăruia dintre voi spre a deveni OAMENI!Dragii noștri absolvenți ai promoției 2020 sa aveți încredere in voi, sa va stabiliți obiective și tinte înalte, reușite și împliniri pe toate planurile, dar mai presus de toate SĂNĂTATE!Va dorim multă bafta la examenele reale, virtuale sau ale vieții ce or sa vina, sa parcurgeți drumul vieții și al carierei cu curaj și siguranța de sine și indiferent de situații porțile școlii pe care azi ați absolvit-o vor rămâne mereu deschise!
Sadoveanu!
Sadoveanu!”

loading...
Advertisements

Related posts

Prefectul a anunțat că toate școlile din județul Iași sunt verificate

Redacția

Excelența recunoaște excelența: Șefa ISJ a numit un pășcănean responsabil de activitatea Centrului de Excelență Iași

Răzvan Grecu

Cursuri de formare profesională oferite de Centrul de Studii Europene de la „Cuza“

Redacția
Încarcă...