RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Alertă de securitate lângă Capitoliu. Un bărbat ameninţa că va provoca o explozie în centrul oraşului Washington

A fost alertă de securitate în centrul oraşului Washington, joi, lângă Capitoliu. Suspectul care ameninţa că va provoca o explozie în centrul oraşului Washington, în apropierea sediului Congresului SUA, s-a predat, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate americane, citate de CNN.

Bărbatul care a provocat alerta de securitate are 49 de ani şi este din statul american Carolina de Nord, potrivit  agenţiei Associated Press şi postului KTIV.

Individul s-a predat după câteva ore de negocieri cu reprezentanţi ai Poliţiei şi a fost reţinut, dar nu este clar care a fost motivul pentru care bărbatul a decis să ameninţe că avea o bombă în vehicul.

Autorităţile din Washington D.C. au verificat o camionetă parcată în faţa Bibliotecii Congresului SUA, existând suspiciuni privind prezenţa unui dispozitiv exploziv.

  

„Agenţii de poliţie au răspuns la cazul unui vehicul suspect staţionat lângă sediul Bibliotecii Congresului. Este vorba de o investigaţie activă privind o ameninţare cu bombă”, au comunicat reprentanții Poliţiei Capitoliului, citați de Mediafax.

În zona Capitoliului şi în apropierea Curţii Supreme de Justiţie a fost instituit un perimetru de securitate, iar unele anexe ale sediului Congresului SUA au fost evacuate.

La operaţiune au participat agenţi ai Poliţiei Capitoliului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O româncă stabilită în Italia a MURIT subit. Isabela tocmai petrecuse vacanța cu părinții

Redacția

Avertismentul lui Volodimir Zelenski: „Eliminarea militarilor noștri din Mariupol va pune capăt oricăror negocieri de pace cu Rusia”

Redacția

LIVE TEXT | Războiul din Ucraina, ziua 281. Șase milioane de ucraineni încă nu au energie electrică / SUA intenționează să antreneze mii de militari ucraineni într-o bază din Germania

Redacția
Încarcă...