RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Agenţii economici din municipiu au curăţat trotuarele de zăpadă pentru a nu fi sancţionaţi

Poliţia Locală a emis înştiinţări agenţilor economici încă de ieri  privind curăţarea zăpezii şi gheţii depusă în faţa imobilelor unde îşi desfăşoară activitatea, ea trebuind a fi depozitată la 30 centimetri de bordura carosabilului.

 


În caz contrar, vor fi sancţionaţi contravenţional, conform HCL.30-2002, cu amendă cuprinsă între 150-300 lei.

  

“Reamintim că cetăţenii, deţinători fizici sau juridici de imobile au obligaţia de a curăţa zăpada imediat după depunere. În situaţia în care nu se îndeplineşte această obligaţie, vor fi sancţionaţi cu o amendă contravenţională cuprinsă între 100-300 lei. Agenţii Poliţiei Locale au mers pe străzile din municipiu dând înştiinţări cu aceste obligaţiuni”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale Pașcani.

Din fericire, toţi agenţii economici au înţeles mesajul, iar astăzi toate trotuarele erau curăţate astfel încât nimeni nu a fost amendat.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consiliul local ținut în beznă de primarul Dumitru Pantazi. În 2013 se putea hotărâ ca Pașcaniul să fie eligibil la finanțări europene prin asociația Eco Apa!

Răzvan Grecu

Două monumente istorice uitate de administraţia locală!

Ema Roman

Fostul viceprimar critică actuala administrație pe subiectul piețelor, dar nu spune nimic de nivelul încasărilor prezentate de Rățoi

Marius Parteni
Încarcă...