NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agenții economici controlați de polițiștii pășcăneni. Zeci de sancțiuni aplicate și marfă confiscată

Miercuri, 8 aprilie 2015, poliţiştii din cadrul Poliţiei Paşcani şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice  Iaşi, au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit, depistarea celor care comercializează produse de contrabandă sau bunuri provenite din infracţiuni, depistarea persoanelor urmărite sau a celor care se sustrag de la cercetări, prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Cei 30 de poliţişti au controlat 19  agenţi economici. S-a acţionat în două pieţe agro-alimentare. Au fost controlate 8 societăţi comerciale cu privire la modul de asigurare al pazei. Au fost verificaţi 14 vânzători ambulanţi şi 47 autovehicule. Au fost căutate la domiciliu 4 persoane urmărite în temeiul legii, au fost verificate 2 persoane arestate la domiciliu. Au fost verificaţi 7 agenţi de pază.

Au fost aplicate  41 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 la Legea 61/1991, 2 la   Legea 12/ 1990, 26 conform O.U. G. 195/ 2002 (dintre care 4 pentru viteză neregulamentară ), 9 la Legea 333/ 2003. Valoarea sancţiunilor aplicate este de  12.272,5 lei. Au fost confiscate  10 kg lumânări şi 10 litri vin. Valoarea  bunurilor confiscate este de 600  lei. Au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni.

Pe raza municipiului Paşcani a fost depistat B. Mihai, de 29 ani,  din municipiul Iaşi, care în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădiniţei nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii. Acesta  fost sancţionat conform OUG 195/2002 cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Două accidente rutiere la Ruginoasa, în weekend

Oana Cordoneanu

Două persoane din Pașcani au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu

Răzvan Grecu

Bărbat din Heleșteni pedepsit pentru că avea alcool fără autorizație

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site