NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Politică

Adunarea Generală a Organizațiilor ADN a început la București

Astăzi are loc la București prima Adunare Generală a Organizațiilor ADN (Alternativa pentru Demnitate Națională) – AGORA, la București. Ea se desfășoară la Hotel Sheraton, sala Platinum Grand Ballroom. La eveniment participă toate echipele județene de coordonare, numărând peste 400 de membri angrenați, în toate județele țării, în mod direct în organizarea structurilor ADN în teritoriu și în pregătirea alegerilor locale.

ADN se pregătește pentru alegerile locale și cele generale (anticipate sau la termen) cu scopul de a câștiga, prin votul cetățenilor, cât mai multe locuri în consiliile județene și locale și de a reuși trecerea pragului electoral în cadrul alegerilor parlamentare.

ADN și-a propus drept obiectiv de etapă să înscrie candidați în alegerile locale la nivelul întregii țări, lucru care va fi posibil prin intermediul unui număr foarte mare de membri atrași, implicați în mod direct în procesul de organizare al filialelor.

Prima AGORA reprezintă momentul în care ADN dă un prim test de maturitate și este prima întâlnire în acest format extins.

La întâlnire participă și Dragoș Ionescu, coordonatorul ADN pe zona Pașcani.

Advertisements

Related posts

Noii preoți care vor sluji în două biserici din Pașcani

Oana Cordoneanu

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcția de Prim-ministru al Guvernului României!

Redacția

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, se retrage din Guvern

Redacția
Încarcă...