RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Adolescent bătut de o șoferiță. Tânărul traversase prin loc nepermis (VIDEO)

Întâmplarea a avut loc pe data de 25 mai pe o stradă din municipiul Focșani unde o femeie a bătut un adolescent după ce cel din urmă traversaze prin loc nepermis. Femeia era să dea cu maşina peste el, iar ca o reacție, aceasta l-a luat de gât pe adolescent. Cei care au filmat, colegii tânărului, au asistat neputincioși la întreaga scenă. Imaginile au fost postate în mediul online și s-au viralizat destul de repede. Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Iași s-au sesizat și au demarat o anchetă. În comunicatul dat publicării de către oamenii legii se arată faptul că a fost deschis și un dosar penal în acest sens.

” Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, pe o stradă din municipiu, a identificat la scurt timp femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia. Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit.”

În continuarea comunicatului, poliţiştii au menţionat faptul că le recomandă cetățenilor să nu încurajeze actele de violență și să semnaleze, printr-un apel la numărul unic 112 orice atitudine agresivă.

sursa bzi.ro

  

Related posts

Pașcani: 55 de sancțiuni în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Oana Cordoneanu

Mașină lovită de tren la Budăi. O persoană în stop cardio-respirator

Redacția

Amenzi la magazinele din Ruginoasa

Redacția
Încarcă...