NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administrația Spitalului Municipal Pașcani a montat un sistem complex de supraveghere video

Nesiguranța faptelor și gesturilor resimțită din ce în ce mai des în instituțiile publice, determină conducerea acestora să ia măsuri care să prevină evenimentele nefericite.

 

Acest lucru s-a întâmplat de curând și în cazul Spitalului Municipal Pașcani, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a terminat de montat un sistem complex de supraveghere video.

  

Ne referim la cele 18 camere de supraveghere existente actualmente în spital, echipament de ultimă generație ce permite monitorizarea eficientă a ceea ce se întâmplă în locurile cele mai expuse ale clădirii.

Conducerea motivează această decizie ca o măsură necesară ce vizează mai multe planuri, cum ar fi: supravegherea mișcării vizitatorilor, supravegherea comportamentului personalului medical și prevenția furturilor din bunurile pacienților și ale spitalului.

Sistemul de supraveghere este împărțit astfel: o cameră video la Secția de Anestezie Terapie Intensivă, una la Compartimentul de Primiri Urgențe, câte una pe fiecare nivel al incintei și la fiecare intrare/ieșire din spital.

Imaginile preluate pot fi urmărite pe 3 monitoare de control, unul aflat în biroul directorului, unul aflat la pupitrul asistentei de la Secția Anestezie Terapie Intensivă, iar unul aflat la biroul administratorului din Compartimentul Primiri Urgențe.

Costul echipamentului se ridică la suma de 14.000 de lei.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Spitalul Municipal Pașcani angajează arhivar și bucătar

Oana Cordoneanu

Condiția necesară să ajungi primar în Pașcani, în opinia lui Pantazi!

Marius Parteni

„Zilele Municipiului Pascani” vor fi reluate de anul viitor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site