NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Actualitatea TV, Bit TV și News Fm ofertă comună pentru campaniile de informare ale Primăriei Municipiului Pașcani

Campaniile de informare pe care Primăria Municipiului Pașcani a anunțat că intenționează să le facă în mass-media vor fi reflectate pe cele două televiziuni locale, Actualitatea TV și Bit TV, și pe postul de radio local News FM. Firmele care editează aceste produse media au depus la începutul acestei săptămâni o ofertă comună, iar dacă aceasta va fi acceptată pășcănenii, indiferent de preferințele media, vor putea să afle din presa locală informațiile pe care Primăria dorește să le disemineze.

La finalul lunii iunie consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea contractării de către municipiul Pașcani a unor servicii de publicitate pentru desfășurarea campaniilor de informare publică a cetățenilor municipiului Pașcani.

Advertisements

În baza acestei hotărâri Primăria a solicitat printr-un anunț postat pe pagina sa de internet oferte pentru crearea de spoturi audio – video și audio, dar și pentru difuzarea acestora într-un regim de 4 ore pe zi, timp de o lună de zile.

Suma maximă pe care Primăria o poate cheltui pentru aceste servicii este de 48.000 de lei pentru un an de zile.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Promisiunile Apavital la început de 2017. Investiții fără termen

Teona Gherasim

Viceprimarul Rățoi îi cere demisia lui Ursu, după eșecul de deszăpezire a străzilor din Pașcani:„Poate i-a zis cineva din PSD să nu deszăpezească!”

Răzvan Grecu

Angajații din administrația publică amenință cu declanşarea grevei generale pe termen nelimitat

Redacția
Încarcă...