NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Programul de ridicare a deșeurilor în comuna Tătăruși

Primăria Tătăruși informează locuitorii din comună cu privire la programul de ridicare a deșeurilor de către operatorul de salubritate, ce va funcționa începând cu data de 11 octombrie 2021.

Gunoiul menajer se va ridica în următoarele zilele de luni: 11 octombrie, 18 octombrie, 1 noiembrie, 15 noiembrie, 29 noiembrie, 13 decembrie și 27 decembrie anul curent.

În categoria gunoiului menajer intră deșeurile ce nu pot fi reciclate, cum ar fi resturile alimentare, servețele folosite, mucuri de țigară, scutece, conținutul sacului de aspirator, hârtie sau cartoane ce conțin resturi de mâncare.

Gunoiul selectiv (plastic, metal, hartie carton și sticlă) se va ridica în următoarele zile de luni: 25 octombrie, 8 noiembrie, 22 noiembrie, 6 decembrie și 20 decembrie anul curent.

  

Pentru ca deșeurile selective să poată fi reciclate trebuie să fie spălate înainte de depozitarea în pubelă.

Pentru deșeurile provenite din construcții și demolări solicitați ridicarea acestora la numărul de telefon 0751.167.736.

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local Valea Seacă, 28 aprilie (VIDEO)

Redacția

Scandal la Primăria Ruginosa: Beneficiarii de ajutor social îl acuză pe viceprimar că nu şi-au primit banii pentru luna mai

Ema Roman

”Fii tu mâna care mângâie!” acțiune filantropică pentru bătrânii nevoiași din Mircești și Iugani

Redacția
Încarcă...