NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiune de verificare a tonajului camioanelor în zona Pașcaniului. Au fost aplicate amenzi usturătoare

Patru soferi de tir au fost sanctionati dur de catre reprezentantii de la Drumuri si Poduri dupa ce au incalcat restrictiile de tonaj  instituite pe drumurile din judetul Iasi. Actiunea are drept scop prevenirea deteriorarii drumurilor.

 

Amenzile s-au majorat de la inceputul anului,  cuantumul acestora fiind intre 25.000 de lei si  40.000 de lei. In plus, nu mai exista nici posibilitatea de a plati  doar jumatate din suma in termen de 48 de ore. Reprezentantii de la Drumuri si Poduri  desfasoara actiuni de verificare a tonajului  camioanelor in zone precum Ciurea, Pascani  si Tiganasi.

  

“Am inceput sa iesim cu cantarele, sa  verificam tonajul de pe drumurile judetene.  Facem un apel la toti transportatorii care  circula pe drumurile judetene sa respecte  tonajul intrucat avem fonduri putine pentru  reabilitari si reparatii. Au fost aplicate deja  sanctiuni, acestia fiind mai mari, acum fiind de  25.000 de lei pe fiecare depasire, fiind o suma  destul de considerabila. Speram sa nu aplicam  aceste amenzi si cu totii sa respectam legea”, a declarat Daniel Minciuna, director  executiv DJADP.

sursa telem.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Țigări de contrabandă găsite în Târgu Frumos

Ema Roman

Bătrân spânzurat de creanga unui copac în satul Hârtoape

Marius Parteni

Tânăr arestat, după ce a amenințat cu bâta angajații unei societăți și a fugit cu banii din încasări

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site