RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Accident rutier în curba podului peste calea ferată de la intrarea în Blăgești. Un autoturism a spulberat 2 motocicliști care circulau regulamentar

Cum a venit căldura, motocicliștii sunt din ce în ce mai prezenți pe drumurile publice, însă neatenția în trafic a șoferilor de autoturisme îi poate costa scump pe unii dintre aceștia.

 

Un astfel de caz de neatenție s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 13.00, când un șofer aflat la volanul unui VW Golf, care se îndrepta dinspre Blăgești spre Pașcani, a intrat într-o depășire periculoasă, în curba de pe podul peste calea ferată.

  

Din sens opus circulau regulamentar 2 motocicliști, unul dintre aceștia având și o pasageră împreună cu el pe motociletă. Autovehiculul a spulberat una dintre motociclete, cauzând proiectarea și căderea tânărului motociclist peste balustrada podului de la o distanță de 4-5 metri, agățând-o apoi și pe cealaltă, cauzând dezechilibrarea și căderea celor doi pasageri, un băiat și o fată, pe carosabil.  

La locul accidentului a intervenit într-un timp foarte scurt de numai 3-5 minute un echipaj SMURD și un echipaj al Ambulanței, care i-au transportat pe cei 3 tineri la Spitalul Municipal Pașcani.

Potrivit medicilor, tânărul proiectat peste balustradă este cel mai grav dintre victime, el suferind mai multe traumatisme, la șold, picioare, mâini și cap. Datorită faptului că a stat minute în șir inconștient, iar la întrebările medicilor nu putea răspunde coerent, neamintindu-și nici cine este și nici ce s-a întâmplat, medicii au hotărât transferul acestuia la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași.

Celelalte două victime sunt însă în afara oricărui pericol, suferind câteva contuzii și traumatisme de șold și gambă, însă au rămas în continuare la spital pentru investigații amănunțite. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Beneficiile și daunele ardeiului gras

Redacția

Primul deces din cauza coronavirusului

Redacția

Amenzi dure pentru austriecii care nu vor să se vaccineze! Austria va introduce obligativitatea imunizării! Ce categorii de persoane sunt exceptate de la lege

Redacția
Încarcă...