NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident în panta de la Osoi din cauza ceții și a vitezei

Un eveniment rutier s-a petrecut în urmă cu câteva zeci de minute la ieșirea din Ruginoasa spre Pașcani. Din primele informații se pare că șoferul unei autoutilitare în vârstă de 38 de ani, pe fondul unei depășiri neregulamentare a intrat într-o coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din Ruginoasa. 

În urma impactului la fața locului au ajuns atât echipaje de Poliție cât și un echipaj de la Ambulanță care a transportat șoferul autoturismului la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

“Polițiștii au fost sesizați în legătură cu un accident rutier soldat cu victime omenești care a avut loc la intrarea în localitatea Ruginoasa din județul Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unei autoutilitare a efectuat manevra de depășiri neregulamentare intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma evenimentului rutier, șoferul autoturismului a fost transportat la spital fiind rănit ușor. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

  
Advertisements

Related posts

DelGaz Grid, Poliția și Jandarmeria,acțiune de verificare a consumatorilor de energie electrică din Sirețel

Marius Parteni

Depistați la Moțca cu țigări de contrabandă

Oana Cordoneanu

Aproape 11.000 de condamnați pentru fapte grave au fost eliberați condiționat în 2016-2020

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site