NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Brătești: Monstrul care şi-a ucis copilul nenăscut, condamnat definitiv. 14 ani de închisoare

Curtea de Apel Iaşi a decis, ieri, să îl condamne la 14 ani de închisoare pe individul din Brăteşti care a provocat decesul copilului său nenăscut. 

Nechita Sfecliş a fost judecat pentru tentativă la omor calificat, victimă fiind soţia sa. În motivarea sentinţei se arată că Sfecliş şi soţia locuiau într-un imobil insalubru ce aparţine părinţilor bărbatului. Singurul care aducea bani în casă era bărbatul, care muncea cu ziua. În noiembrie 2019, femeia era însărcinată în luna a VIII-a. Pe 7 noiembrie, Nechita Sfecliş a băut alcool la casa unor vecini, acolo unde a venit, la un moment dat, şi soţia sa. Aceasta a băut şi ea două pahare cu bere şi a plecat acasă. La un moment dat, femeia a venit după soţul său, pentru a-l aduce acasă, iar între cei doi a izbucnit un conflict. Cearta a continuat şi în curtea proprie, agresorul invocând că victima „era băută mai tare” decât dânsul şi l-ar fi injurat, refuzând să facă de mâncare.

 „Am dat cu piciorul, cu palma, cu pumnul. Cu pumnul i-am dat peste faţă, peste faţă i-am dat, şi cu palma. Am lovit-o în zona maxilarului şi peste nas. Nu i-a dat sângele la faţă; am văzut că i s-a umflat buza. Nu ştiu dacă i s-au umflat şi ochii. I-am dat cu pumnul în cap, cu piciorul în burtă. Cu pumnul i-am dat şi la coaste, în partea stângă. Ea era în picioare. Apoi a căzut, dar nu am lovit-o cât timp era căzută. Am ridicat-o de jos şi am văzut că era lovită la cot. Apoi a dat hemoragia în ea”, a povestit bărbatul, în instanţă.

Din cauza rănilor suferite, femeia a început să sângereze în zona intimă, iar fătul a murit. Cu toate acestea, nici agresorul şi nici victima nu au sunat la 112 pentru ajutor, decât după aproximativ 7 ore, când starea femeii s-a înrăutăţit puternic. Decizia de ieri a judecătorilor este definitivă.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Fără examene pentru obţinerea permisului auto în ultima parte a acestei săptămâni

Redacția

Hoţi din Roman depistaţi de polţiştii din Paşcani după ce au vrut să fure portofelul unui bărbat

Redacția

Săltat de la volan şi dus direct în arest: şi beat, şi cu permisul suspendat

Redacția
Încarcă...