RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident în intersecția „La doi lei” din Mircești: un șofer de la Avastar nu a acordat prioritate și a lovit un autoturism

Accident rutier la Mircești, în intersecția „La doi lei”. Acesta a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00. Șoferul unei autoutilitare Mercedes Sprinter se deplasa dinspre Roman spre Pașcani, iar în intersecția „La doi lei” nu a acordat prioritate unui autoturism Skoda Octavia, în timpul manevrei la stânga.

  

În acesta se aflau două persoane, din Bacău, soț și soție, care se îndreptau  dinspre Târgu Frumos spre Roman.

 În urma impactului, autovehiculele au fost avariate, dar din fericire nu au fost victime. În autoutilitară se afla doar șoferul, Narcis D. de 20 ani, un tânăr din Lunca Pașcani, iar autovehiculul ce îl conducea aparținea firmei Avastar, proprietatea afaceristului Vasile Pleșca, fost consilier local.

 La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, Ambulanță și SMURD, însă cei implicați în accident nu au avut nevoie de transport la Spitalul Municipal Pașcani, au primit ajutor medical la fața locului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Bărbatul care l-a înjunghiat pe tânărul din Moțca a fost arestat preventiv

Oana Cordoneanu

Mihai Chirica a fost pus sub control judiciar într-un dosar de înșelăciune și are interzis în primărie. Acuzațiile procurorilor DNA

Redacția

Peste 400 de persoane doresc să devină polițiști în județul Iași

Redacția
Încarcă...