NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Accesul spre suburbia Blăgești, prin bariera peste calea ferată, supus unui studiu de specialitate

Modul cum se desfășoară astăzi accesul spre suburbia Blăgești, din drumul național 28 A, după podul peste râul Siret, este unul nesigur. Concluzia aparține actualului edil al municipiului, care a anunțat că se impune organizarea circulației rutiere.

În întâlnirea de ieri, de la sediul Primăriei Pașcani, unde a fost realizată prezentarea bugetului de venituri și cheltuieli precum și lista de investiții pentru anul 2021, Marius Pintilie a spus că pentru un trafic sigur și crearea accesului autovehiculelor către barieră, cât și ieșirea dinspre Blăgești se impune un studiu.

„Avem o problemă în acea zonă. Astăzi cei care fac stânga din drumul național către barieră, încalcă linia continuă, ceea ce reprezintă un risc. Ne propunem să realizăm un studiu, pe baza căruia să obținem din partea specialiștilor o soluție care să ducă la remedierea situației”, a susținut primarul Marius Pintilie.

Accesul către suburbia Blăgești se face astăzi prin acea stradă, realizată de pe vremea fostului primar liberal, Grigore Crăciunescu. Foarte mulți șoferi nu respectă marcajul rutier, din dorința de a scurta drumul spre casă sau spre comunele Hărmănești – Todirești.

  

Între porțiunea de drum național și cea care asigură accesul către Blăgești prin barieră, este o porțiune de drum pietruită. Actuala administrație își propune să corecteze situația pe baza unei soluții, oferite de un specialist.  

Advertisements

Related posts

Deputatul Rățoi i-a reproșat lui Zanet practicile din PSD

Marius Parteni

Restricţii rutiere pe strada Gării, dinspre intersecţia cu strada Vatra! Se toarnă ultimul strat de asfalt

Ema Roman

Gara Pașcani fără pază! Minime măsuri de protecție în a doua stație CF ca mărime din județ

Marius Parteni
Încarcă...