NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se toarnă asfaltul final pe strada Crinilor, de la „Capelă” spre strada Morilor

Utimele lucrări au fost demarate de la începtulul acestei săptămâni și pe strada „Crinilor” din fața bisericii „Înălțarea Domnului”, până la strada Morilor. Vorbim despre un obiectiv de investiții, din care fac parte alte cinci străzi.

Pe acest sector de stradă au fost realizate anul trecut lucrările de terasamente, la fel și rețeaua de scurgere a apei, cât și trotuarele.

„Au reînceput lucrările pe strada Crinilor, ce sunt cuprinse în contractul de execuție pentru obiectivul de investiții „Modernizare străzi din municipiul Pașcani”. Valoarea totală a contractului este de 8,5 milioane lei. Termenul final de execuție este vara acestui an”, explică Alexandru Dandu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Strada Crinilor face parte din același contract de investiții ce mai cuprinde Fundac Fântânele, Aleea Calea Iașului, Tudor Vladimirescu, Libertății și 24 Ianuarie.

  

Pe această din urmă stradă, din suburbia Gâștești, ordinul de începere a lucrărilor a fost dat acum o săptămână de zile.   

Advertisements

Related posts

Pintilie după întâlnirile cu angajații Primăriei: „A fost un demers de a acumula informații”

Răzvan Grecu

Șefii Primăriei somează Guvernul USL și parlamentarii locali

Răzvan Grecu

Taxa de salubrizare va fi achitată din 2018. Contribuabilii pășcăneni o vor plăti la Serviciul Taxe și Impozite! Iată valoarea ei!

Marius Parteni
Încarcă...