RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

A murit Sonny Chiba, actorul japonez cunoscut pentru rolurile din „Kill Bill” sau „Furios și Iute”. Avea 82 de ani și a fost răpus de Covid-19

Actorul japonez Shinichi Chiba, în vârstă de 82 de ani, legenda artelor marțiale care a avut roluri în filme americane precum „Kill Bill” și „The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, a murit joi, 19 august, în urma unor complicații provocate de COVID-19. Decesul artistului a fost confirmat de agentul și managerul său, pentru Variety.com.

Cariera lui Chiba în film și televiziune s-a întins pe parcursul a cinci decenii – din anii 1960 până în anii 2010 – și a apărut în nenumărate filme japoneze, pe lângă unele producții populare americane.

În multe dintre proiectele sale, și-a prezentat abilitățile de expert în arte marțiale și ulterior, în cariera sa, a continuat să fie coregraful unor scene de luptă.

Născut Sadaho Maeda, în orașul japonez Fukuoka, la data de 22 ianuarie 1939, a început să învețe arte marțialela Universitate Nippon Sport Science, în 1957. A studiat cu maestrul de karate Masutatsu „Mas” Oyama și a obținut o centură neagră de gradul I în 1965.

  

Ulterior a jucat rolul lui Oyama într-o trilogie de filme, „Campion al morții”, „Karate Bearfighter” și „Karate for Life”, la sfârșitul anilor ’70. În 1984, a primit o centură neagră de gradul IV.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Candidat la președinție, asasinat! Țara este în ȘOC, l-au împușcat mortal imediat ce a dezvăluit legăturile dintre mafie și politică – VIDEO

Redacția

Dolarul american este în creștere în raport cu euro, pe fondul preocupărilor privind confruntările dintre Israel și grupurile islamiste palestiniene

Redacția

Vladimir Putin se teme să nu fie ARESTAT, dacă părăsește Rusia pentru a participa la o conferință internațională

Redacția
Încarcă...