NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A murit la câteva zile după ce a participat la înmormântarea unei rude

Dublă tragedie într-o familie din localitatea Topile. După ce la începutul săptămânii trecute oamenii și-au îngropat o rudă, după câteva zile o altă nenorocire s-a abătut asupra lor.

Polițiștii pășcăneni au fost sesizați vineri, 7 iunie, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat. Alexandru Turcu locuia în Iași, dar avea rude în Topile.  După înmormântare a decis să mai stea câteva zile la rude. Vineri el a decis să plece spre casă și s-a oprit la un bar din Topile pentru a merge la baie. Alexandru Turcu mai era însoțit de o rudă. Văzând că acesta a stat ceva timp și nu mai ieșea de acolo s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Din nefericire omul era mort în toaletă. Echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă , trupul bărbatului a fost trimis la IML Iași pentru efectuarea necropisie și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Poliţia Paşcani sesizată din cauza unor violențe asupra unui câine!

Marius Parteni

Fifor vrea ca poliţiştii de proximitate să ia locul foştilor ‘sectorişti’

Redacția

Bețivii au îngerul lor păzitor! Un tânăr ieşean a vrut să se spânzure cu șireturile de la pantofi. Ce a urmat este mai degrabă desprins din filmele tragi-comice!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site