RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident cu victime la intrare în comuna Valea Seacă

Două mașini care circulau în această dimineață spre municipiul Pașcani au fost implicate într-un eveniment rutier.

 

  

Șoferul unei utilitare cu numere de Botoșani nu a sesizat intenția unui alt conducător auto de a face stânga și l-a lovit în plin. Cei doi șoferi circulau pe același sens de mers.

În urma impactului o femeie din mașina cu numere de Botoșani a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital. Un alt bărbat aflat în cealaltă mașină acuza dureri costale și a fost transportat cu ambulanța în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani.

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani fac cercetări pentru a stabili cum anume s-a produs accidentul. Persoanele aflate în mașina cu numere de Botoșani se deplasau către Iași pentru a ridica de la un spital un membru al familiei care a decedat în urma cu două zile.

Related posts

Polițista accidentată grav anul trecut, acuză conducerea ministerului că trimite oamenii legii în misiune cu „mașini ale morții”

Răzvan Grecu

Un bărbat din județul Iași acuzat că a şantajat o tânără cu poze indecente

Redacția

Măcel între frați la Heleșteni. Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a băut cu frații săi. Principalul suspect este unul dintre aceștia!

Marius Parteni
Încarcă...