NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măcel între frați la Heleșteni. Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a băut cu frații săi. Principalul suspect este unul dintre aceștia!

Fratricid în comuna Heleșteni. Un bărbat de 57 de ani a fost găst în această dimineață fără suflare în locuința sa. Este vorba despre Mihai Andreescu care, conform anchetatorilor, a decedat în urma unor lovituri primite cu un corp contondent.

Se pare că victima a băut ieri după-amiază, împreună cu frații săi:  Corneliu de 41 de ani și Petru de 58 de ani, până noaptea târziu. Din cercetări a rezultat că între ultimii doi a izbucnit, la un moment dat, un conflict, pe care fratele mijlociu, Mihai, a încercat să-l aplaneze. Supărat de intervenția sa, Corneliu l-a admonestat pe acesta. Când situația se mai liniștise, fratele cel mare, Petru a părăsit curtea victimei și s-a dus  acasă. În această dimineață s-a întors pentru a vedea ce fac frații săi și a descoperit crima.

  

Anchetatorii cred că  Mihai Andreescu a fost lovit de fratele său, Corneliu, de mai multe ori cu un hârleț. Deocamdată acesta nu a fost pus sub acuzare, criminaliștii își continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ACȚIUNE PENTRU DEPISTAREA VITEZOMANILOR

Redacția

Elevii de la „Miron Costin„ au oferit mărțișoare polițiștilor pășcăneni

Redacția

Polițiștii pășcăneni au dat ”Verde la educație pentru circulație”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site