RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Neamț: Încă un minor s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în Gara din Roman

Un băiat de 15 ani s-a electrocutat după ce, sâmbătă seara, s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă, garat la Roman, pentru a-şi face un selfie.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că băiatul a fost găsit căzut lângă vagon.

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă şi s-a electrocutat. Băiatul era căzut lângă vagon. Acesta prezenta arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman‘, a precizat locotenentul Irina Popa.

Medicii UPU Roman au solicitat transferul la Bucureşti astfel că victima a fost transportată cu o ambulanţă la Bacău de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

  

În urmă cu o săptămână, trei adolescente s-au urcat pe un vagon de marfă al unui tren garat la Roman. Două dintre acestea s-au electrocutat şi au fost transportate la UPU Roman, fiind transferate ulterior la Iaşi. Una dintre victime este în stare gravă, având arsuri pe circa 45% din suprafaţa corporală. A doua adolescentă a suferit arsuri minore. 

radioiasi.ro

Related posts

Controale de amploare efectuate în Pașcani înaintea Sărbătorilor Pascale

Oana Cordoneanu

Tânăr din Verșeni condamnat la închisoare

Redacția

Elevii școlilor din Tătăruși au fost vizitați de polițiști

Redacția
Încarcă...