NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

694 șomeri înregistrați la Pașcani. 106 locuri muncă la ALOFM și 1.104 prin rețeaua Eures (DOC)

Pășcănenii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot opta pentru cele puse la dispoziție de Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau prin rețeaua Eures.

Conform purtătorului de cuvânt al AJOFM Iași, Adriana Sîrghie, în municipiul Pașcani sunt înregistrați 694 șomeri. Dintre aceștia, 301 sunt femei și 393 bărbați.

Din 694 șomeri pășcăneni, 294 primesc indemnizație, iar 400 sunt neindemnizați, ponderea fiind de 2,43%.  

  

Aceștia pot opta pentru cele 106 locuri de muncă puse la dispoziție de agenția din municipiu.

Printre acestea, cele mai multe dintre ele sunt în domeniul confecțiilor (25), muncitori necalificați (21), agent de asigurare (10) și doar 6 locuri pentru studii superioare.

 La nivelul județului Iași, numărul total de șomeri înregistrați la sfârșitul lunii august este  de 14.992 de persoane, rata șomajului înregistrată fiind de 4,95%.  

 LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ LA ALOFM PAȘCANI

 O altă opțiune pentru șomeri, este rețeaua EURES (Serviciul European de Ocupare a Forței de Muncă), care acoperă 31 de țări.  Oferta este de 1.104 locuri de muncă în: Austria (20), Belgia (35), Estonia (1), Finlanda (10), Franța (24), Germania (82), Irlanda (36), Lituania (1), Marea Britanie (41), Norvegia (4), Spania (800) și Ungaria (50).

Pășcănenii interesaţi de aceste locuri de muncă pot lua legătura cu reprezentanţii AJOFM Iași, pentru mai multe detalii.

LISTA LOCURI DE MUNCĂ PRIN REȚEAUA EURES

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Angajata unei bănci din Târgu Frumos a dat iama în banii clienţilor care munceau în străinătate. Vezi ce sume exorbitante a luat din conturi!

Redacția

Femeile din România sunt frumoase, dar cu stima de sine scăzută

Redacția

Oferta de locuri de muncă în străinătate!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site