NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

6 ani de la prima emisie a programului Actualitatea TV!

Zi importantă pentru postul de televiziune Actualitatea Tv. Astăzi se împlinesc șase ani de la prima transmisie. Mai exact, pe data de 10 decembrie 2009, conceptul de televiziune locală a fost schimbat radical la Pașcani. Dacă până atunci, pășcănenii aveau parte de la TV Bit doar de o emisiune de știri pe săptămână, de la apariția noastră au avut parte de emisiuni zilnice de știri, talk-show-uri, revista presei și muzică autohtonă.

 

Pe 10 decembrie, de la orele 18.00 Silviu Apopei, primul prezentator al emisiunii “Presa Loco”, apărea în fața dumneavoastră cu o emisiune de revista presei inedită în știri din presa scrisă sau online.

De la orele 18.45 știrile “Actualitatea Tv” au ajuns pentru prima dată în casele dumneavoastră. A urmat de la orele 20.00 primul Talk Show, „În Obiectiv” moderat de Marius Parteni.

 Proiectele noastre au fost, tindem să credem, îndrăznețe, iar ele s-au realizat și datorită dumneavoastră, telespectatorii postului și cititorii www.newspascani.com. Unul dintre acestea este “Gala Actualitatea Tv”, unde anual îi premiem pe cei care au excelat în toate domeniile de activitate. 

Vă mulțumim tuturor: La Mulți Ani “Actualitatea Tv”! 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

3 lucruri importante de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o casa de vacanta

Redacția

Scriitori şi homosexualitate. Oscar Wilde şi pledoaria sa: „Iubirea nu are nimic nefiresc în ea. Că lucrurile stau exact cum trebuie să stea, asta nu înţelege lumea“

Redacția

Pianistul Per-Erik Hallin, unul dintre colaboratorii Regelui rock’n’roll-ului: „Elvis era foarte religios. Iubea muzica gospel, pe care o cânta în particular“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site