RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Gala Actualitatea Tv: Iată nominalizații la categoria “Sănătate” și “Servicii de Intervenție”

Nominalizații la categoria Excelență în “Sănătate” și “Servicii de Intervenție” ai Galei Actualitatea Tv ediția a V-a au fost plăcut surprinși de faptul că cititorii site-ului newspascani.com și telespectatorii postului nostru de televiziune i-au nominalizat pentru a intra în votul final. 

 Reporterii Actualitatea Tv au stat de vorbă rând pe rând cu cei nominalizați, propunându-și să afle cum a fost din punct de vedere profesional anul 2014 pentru ei și cum comentează faptul că pășcănenii le-au acordat votul de încredere.

Viorel Pâslaru, medic de familie, Daniel Bechir, medic specialist chirurgie și Abdalla Bashir sunt nominalizările pășcănenilor pe secțiunea Sănătate.

  

Viorel Pâslaru, medic de familie consideră că temperamentul său îl poziționează în inimile pacienților și astfel el a fost nominalizat:”Anul 2014 a fost unul cu rezultate la superlativ, cu pacienți docili și ascultători. Bănuiesc că prin felul meu de a fi a contribuit la această nominalizare în cadrul Galei Actualitatea Tv“.

Abdalla Bashir a văzut anul 2014 ca fiind unul greu:“A fost un an mai dificil pentru că am fost numit și manager interimar și era greu să fac față și pe chirurgie și ca manager. Sunt plăcut surprins că pășcănenii m-au nominalizat și le transmit că oricând sunt dispus să îi ajut”.

Daniel Bechir, medic specialist chirurgie s-a declarat surprins de nominalizare. El mulțumește tuturor pentru încrederea acordată.

Cele trei servicii nominalizate în cadrul secțiunii de Excelență în Servicii de Intervenție, respectiv  Serviciul de Ambulanță Pașcani, Poliția Locală Pașcani și SMURD Pașcani promit să le fie în continuare alături pășcănenilor și își asumă responsabilitatea de a deservi sectorul nostru, respectiv municipiul și împrejurimile.

Menționăm faptul că premiile vor fi acordate în urma votului public exprimat pe acest site până vineri, 27 februarie, ora 18:00.

Decernarea premiilor va avea loc vineri, 27 februarie, în cadrul unui eveniment organizat în Pub „La Castani” începând cu ora 18:00.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cum alegi cizmele de damă perfecte

Redacția

O pășcăneancă, profesoară de canto, l-a antrenat pentru ”Vocea României” pe concurentul care a ales-o pe Irina Rimes (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Amanet de acasă vs. amanet tradițional în agenții

Redacția
Încarcă...