RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

54 de chiriaşi ANL sunt la un pas de a fi evacuaţi din cauza datoriilor

Chiriaşii apartamentelor ANL care au restanţe la plata chiriei au fost acţionaţi în judecată pentru a fi evacuaţi. În acest sens, pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre prin care legislativul local îl desemna pe primarul Dumitru Pantazi să fie reprezentantul UAT Paşcani în justiţiţie pe aceste speţe.

 

  

 Conform secretarului Mircea Zuzan în această postură se află 54 de chiriaşi, iar delegarea edilului a fost solicitată în mod expres de către instanţele de judecată.

 Reprezentanţii PSD au intervenit prin preşedintele de şedinţă avocatul Codrin Toma care a susţinut că delegarea primarului nu este obligatorie, că legislativul putând delega această atribuţie unuia dintre juriştii instituţiei. Propunerea aestuia a avut ca scop să-l protejeze electoral pe primarul Dumitru Pantazi, în sensul că evacuarea familiilor chiriaşe să nu fie asociată cu numele acestuia.

 Tot Toma a propus amânarea acestui proiect şi discutarea speţelor individual. Menţionăm că cele 54 de familii care au restanţe la ANL pot întrerupe în orice moment această acţiune în justiţie dacă îşi achită debitele restante.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere sunt refăcute pe străzile din Pașcani

Oana Cordoneanu

România ia 600 de milioane de Euro împrumut de la BEI pentru cofinanțarea Autostrăzii Moldovei (A7). Memorandum în Guvern

Redacția

Comunele din zona Pașcani fac eforturi pentru creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor!

Marius Parteni
Încarcă...