NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Semne bune pentru cetățenii care așteaptă extinderea rețelei de iluminat și punerea în funcțiune a celei de gaze naturale!

Extinderea rețelelor de iluminat în cartierul Aerodrom și punerea în funcțiune a rețelei de gaz din suburbia Gâștești parcurg noi proceduri administrative. Primăria a parafat o serie de documente ce asigură parcurgerea etapelor următoare.

În ceea ce privește amplasarea transformatoarelor în cartierul Aerodrom, după aprobarea cofinanțării acestor lucrări în valoare de un milion de lei, administrația locală a semnat acum două zile contractul de cofinanțare cu DelgazGrid.

“Urmează ca după această etapă să fie demarată procedura de achiziție a lucrărilor. Cei care vor organiza licitația sunt reprezentanții DelGaz Grid. Primăria Pașcani va aloca sumele necesare pentru amplasarea acestor transformatoare. Noi am găsit și amplasamentul, după cum bine știți discuțiile din Consiliul Local”, a susținut Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Extinderi de rețele de iluminat vor avea loc și în alte zone ale municipiului.

Advertisements
  

Cât privește investiția prin care a fost extinsă rețeaua de gaze naturale în suburbia Gâștești, a fost semnat contractul cu firma care se va ocupa de expertizarea  lucrărilor, etapă ce nu a fost luată în calcul de administrația Pantazi la momentul când a dat startul lucrărilor.

Advertisements

“Au un termen scurt să realizeze expertiza. Sper să nu ajungem în situația în care sunt probleme. Fără această expertiză, cei de la Del Gaz Grid nu recepționează lucrările”, a mai explicat primarul Pintilie.

Ambele investiții sunt realizate din bugetul public.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Pașcaniului întrevedere cu omologul din Turda, pe probleme de modernizare și investiții

Marius Parteni

Guvernul va furniza 50 de măști gratis, timp de două luni, pentru 2,3 milioane de persoane. Categoriile vizate de această măsură

Redacția

Autostrada A 8 a fost mutată pentru a face loc parcului industrial de la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...