NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

19 cazuri noi de COVID 19 confirmate la Pașcani de ieri până astăzi

Se menține trendul ridicat al îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la Pașcani. Direcția de Sănătate Publică Iași a anunțat 19 cazuri de îmbolnăvire cu SARS COV 2 la o instituție din Pașcani.

Este vorba despre Centrul de Servicii Sociale „Mihail Sadoveanu” acolo unde în urmă cu câteva zile au fost confirmate cu noul coronavirus 4 persoane, dintre care 2 angajați și 2 beneficiari. Astăzi însă numărul de îmbolnăviri a ajuns la 23 în acest centru social, cele 19 noi cazuri de îmbolnăvire vizând 6 salariați și 13 beneficiari ai serviciilor sociale.

Conform unui comunicat de presă s-a luat măsura izolării beneficiarilor îmbolnăviți în Centrul de Servicii Sociale „Mihail Sadoveanu”, în timp ce angajații confirmați cu COVID 19 sunt izolați acasă. Monitorizarea celor infectați cu noul coronavirus va fi făcută de un medic infecționist de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

Se află în comă după ce a înghiţit zeci de pastile! Un bărbat infectat cu COVID-19 a încercat în repetare rânduri să îşi încheie socotelele cu viaţa

Redacția

Atenţie sporită de unde cumpăraţi carne de porc. Ce trebuie sa stiti?

Redacția

Dispar centrele de plasament. Sute de copii vor fi mutați în case de tip familial

Redacția
Încarcă...