NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

19 autospeciale noi pentru polițiștii din județul Iași

Zilele trecute, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a recepţionat un lot de 19 autospeciale noi de poliţie, ce au fost deja repartizate la Secţiile de Poliţie Rurală şi Posturile de Poliţie.

Autospecialele au dotări specifice, precum sisteme acustice şi luminoase de avertizare şi alte dispozitive utile în intervenţii şi sunt colantate după noua grafică.

Cele 19 autospeciale au fost repartizate astfel: cîte una la fiecare dintre cele 9 Secţii de Poliţie rurală, 8 la Posturi de poliţie, una la Serviciul de Ordine Publică, iar una la Secţia Regională de Poliţie Transporturi.

Precizăm că Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi i-au fost repartizate în perioada iulie-septembrie a.c., peste 80 de autovehicule, pentru înnoirea parcului auto.

Acestea sunt distribuite în cadrul programului de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de Ministerul Afacerilor Interne.

loading...
Advertisements

Related posts

Accident cu șase mașini implicate între Sîrca și Budăi. Mai mulți răniți

Redacția

Exclusiv: Anchetă explozivă la Valea Seacă. Poliția a descins în această dimineață la locuințele a doi consilieri PC. Ei sunt suspectați de fapte de braconaj (FOTO VIDEO)

Marius Parteni

Un bărbat a venit băut la examenul auto. Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Redacția
Încarcă...