NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesaj pentru Pantazi și PSD:”Îi așteptăm cu flori pe strada 24 Ianuarie, din Gâștești”

Cetățenii de pe strada 24 Ianuarie, din Gâștești, lansează o invitație echipei PSD și candidatului Dumitru Pantazi.

Mihai Toiu, unul dintre locuitorii străzii, ne-a contactat în această dimineață. El ne-a rugat să transmitem celor din PSD următorul mesaj.

“Am văzut că au fost în Gâștești, cei din PSD și primarul. Îi așteptăm cu flori, și pe strada 24 Ianuarie. Suntem 300 de oameni, pacăliță la fiecare tur de alegeri. Se murdăresc de praf, de nu pot ajunge și la noi? Să vină să vorbim, să ne explice”, le-a transmis cetățeanul.

Strada 24 Ianuarie este prinsă pe lista de investiții, alaturi de Calea Iașului, Tudor Vladimirescu, Crinilor și Fundac Fântânele.

Pentru această stradă nu s-au găsit soluții cu privire la rețeaua de apă și canalizare, cum s-a întâmplat pe “Aleea Plozilor”.

Oamenii cred că dacă aceste lucrări ar fi fost realizate, chiar dacă erau puse în funcțiune odată cu investițiile promise de ApaVital, strada putea fi modernizată.

Situația cetățenilor de pe această stradă este una foarte dificilă. După fiecare ploaie torențială, apa duce balastul spre strada principală.

Mai mult, atunci când este întins balastul, acesta nu este amestecat cu nisip, făcând astfel greu să fie de circulat pe jos, cu mașina sau bicicleta.

loading...
Advertisements

Related posts

Gala Sportului Pășcănean va avea loc pe 4 aprilie la Primăria Pașcani

Răzvan Grecu

Primăria cere judecătorilor să explice dacă Pașcaniul mai este în contractul de delegare cu ApaVital (DOC)

Răzvan Grecu

A fost modificată legea taximetriei

Redacția
Încarcă...