NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Ziua comunei, prilej de sărbătoare pentru locuitorii a două comune din apropierea municipiului

Locuitorii comunelor Alexandru Ioan Cuza și Todirești vor petrece în acest final de saptămână. Cele două localități din apropierea municipiului Pașcani, își celebrează în acest week-end Ziua Comunei.  

 

Administrația locală a comunei „Alexandru Ioan Cuza” organizează cu ocazia sărbătorilor Sfinților Împărați „Constantin și Elena, un concert de zile mari. Interpretele Laura Olteanu, Adriana Ochișanu și formația Ritmic Sound vor încânta audiența, iar invitați precum Cristinel Iordăchioaie, Adriana Apostol, Alexandru Brădațan și Marius Zgâianu vor întreține atmosfera.

De asemenea, comuna Todirești va fi vizitată de invitați de seamă care vor încânta publicul strâns la Ziua Comunei. Trupa Maxim, Daniela Gyorfi, Mario Buzoianu și Viorica Macovei sunt doar o parte dintre artiști. În deschiderea evenimentului va fi un program artistic cu copiii școlii locale și alte surprize. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

 

Astfel, localnicii celor două comune se vor putea bucura de un concert în aer liber, dar și de alte activități care vor avea loc.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Oameni ai locului (6 Octombrie 2016): ZIUA MONDIALĂ A EDUCAȚIEI. FESTIVITATEA DE PREMIERE A PROFESORILOR IEȘIȚI LA PENSIE

Redacția

De 1 iunie, copiii sunt aşteptaţi să-şi sărbătorească ziua la pompieri!

Redacția

Un acordeon, linguri, hârtie, ceva păr și pelerine de ploaie: Așa s-a evadat din cea mai tare închisoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site