NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zi festivă pentru colectivul Liceului Teoretic „Miron Costin” Paşcani

Eveniment deosebit astăzi, la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani, care a sărbătorit cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Şcolii. Întreaga săptămână au fost organizate activităţi specifice, iar de data acesta, conducerea instituţiei a pregătit o festivitate cu invitaţi de seamă.

 

Profesori, colegi, directori de şcoli, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean,  dar şi reprezentanţi ai Primăriei Paşcani, au luat parte la festivitatea de astăzi, care a debutat cu o slujbă de pomenire a dascălilor trecuţi în nefiinţă.

  

În deschidere a vorbit directoarea instituţiei, Carmen Apostol, care a oferit o diplomă de excelenţă  învăţătoarei Ecaterina Alexa, care şi-a dedicat 40 de ani din viaţă, educând generaţii de copii, la catedra Liceului Teoretic „Miron Costin” din Paşcani.

Din programul activităţilor de astăzi nu au lipsit momentele artistice care au încântat, deopotrivă, pe toţi cei prezenţi în sală. Ansambul Folcloric „Muguraşii”, coordonat de profesor Adriana Apostol, a stârnit zâmbete şi aplauze din partea publicului, mai cu seamă că prichindeii au fost îmbrăcaţi tradiţional, de sărbătoare.

La fel de apreciaţi au fost şi copiii de la Corul „Rază de Soare”, interpreţii de muzică populară, Emanuel Băiceanu, Ioana Groza, dar şi tinerii care luna trecută au obţinut premiul întâi la faza judeţană a Olimpiadei Naţionalei de Muzică. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Zilele Mihai Eminescu la Colegiul “Sadoveanu”

Redacția

Clasă în aer liber-educație outdoor, la Liceul ”Nicolae Iorga” din Pașcani

Oana Cordoneanu

Guvernul alocă 100 de milioane de lei pentru cumpărarea de laptopuri, materiale sanitare și dispozitive electronice

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site