NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentIași

Zeci de persoane s-au aşezat la coadă, înainte de pelerinajul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi

Zeci de credincioşi s-au aşezat la coadă pentru a ajunge la Sfintele Moaşte ale Cuvioasei Parascheva de la Iaşi. Deşi mai sunt multe zile până în momentul pomenirii Sfintei şi începerea pelerinajului, oamenii au început să se închine de pe acum pentru a evita aglomerația.

Vă aducem aminte că sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 6.00 va începe procesiunea cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, soborul de slujitori ai Catedralei Mitropolitane urmând a așeza racla Sfintei spre închinare în baldachinul amenajat în curtea Catedralei.

Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, va oficia Sfânta Liturghie și va săvârși sfințirea casei sociale și a catapetesmei bisericii Parohiei Schimbarea la Față Boscoteni, com. Frumușica, jud. Botoșani, Protopopiatul Hârlău.

Advertisements

Centrul de Formare Continuă organizează în zilele de vineri și sâmbătă un program de perfecționare la Școala Varlaam Mitropolitul dedicat profesorilor de religie debutanți din Arhiepiscopia Iașilor.

Advertisements
  

bzi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Armata de utilizatori Facebook a adus companiei americane venituri peste aşteptări

Redacția

Cuvânt Pastoral la Sărbătoarea Învierii Domnului (2022) – IPS Teofan (Video)

Redacția

Târgul de ceramică Cucuteni se deschide vineri în Copou: meşteri din trei ţări

Redacția
Încarcă...