NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

O nouă abordare la CS Kosarom: premii pentru spectatorii prezenți în tribună. Un 0-0 nedrept!

Început de sezon cu stângul pentru echipa locală de fotbal din municipiu. Deși a dominat copios partida de vineri 31 august disputată în compania celor de la SCM Petrotub Roman, fotbaliștii de la CS Kosarom nu au reușit decât o remiză albă.

În fața unui public format din aproximativ 300 de spectatori, jucătorii lui Adrian Kereszy s-au precipitat în fața golului de fiecare dată când au ocazia. Deși nu au avut noroc să vadă goluri. 3 dintre spectatori au câștigat totuși ceva în urma acestui meci. O tombolă organizată de conducerea clubului pentru fidelizarea suporterilor a oferit trei premii ce au constat în echipamente de joc și mingi de fotbal. Câștigătorii au fost desemnați în urma unei trageri la sorți în funcție de numărul înscris pe programul de joc distribuit gratuit la intrarea la meci.

“Un rezultat nejust. Am controlat jocul în totalitate. Lipsa de decizie în fața porții a făcut ca scorul să rămână de 0-0”, a declarat Adrian Kereszy.

Citește și: {loadposition articlescategoryload} 

 

Advertisements

Related posts

Bărbat din suburbia Lunca preluat de elicopterul SMURD în urma unui infarct

Teona Gherasim

La ce trebuie să fie atenți părinții dimineața când își trimit copiii la școală? Rafila: Sunt elemente simple pe care le pot observa

Redacția

Copil transportat la un spital din Iași, după ce a căzut de pe bicicletă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site