NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tot mai multe persoane ajung la spital din cauza agresiunilor. Femeie bătută de soț și un bărbat oligofren bătut cu parul

În ultima perioadă medicii de la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal s-au confruntat cu mai multe cazuri de pacienți agresați fizic. Aprope în fiecare zi sunt aduse cu ambulanța victime ale agresiunilor.

O femeie în vârstă de 77 de ani din Valea Seacă a ajuns în cursul zilei de miercuri, 14 noiembrie, la spital după ce a primit o bătaie zdravănă din partea soțului. Aceasta prezenta traumatism cranio-facial și diferite contuzii. Adela Chirilă a avut o cearta mai aprinsă cu soțul, aflat în stare de ebrietate, iar acesta din urmă, pentru a o pune la punct, i-a aplicat o corecție fizică zdravănă. Bărbatul a lovit-o pe bătrână cu pumnii și picioarele până a băgat-o în spital. După ce a primit îngrijirile medicale femeia a rămas internată sub supraveghere medicală.

Advertisements

 Tot miercuri, 14 noiembrie, un bărbat de aproximativ 40 de ani a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani după ce a fost bătut cu un par. Acesta prezenta un hematom epicranian și mai multe contuzii la membrele superioare. Conform medicilor pacientul este oligofren, și nu a știut să spună cine l-a agresat sau cum îl cheamă. A spus doar că era la o stână când a fost bătut cu parul.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Autoritățile fac cercetări în cazul decesului micuțului de 7 ani de la Liceul ”Nicolae Iorga”!

Marius Parteni

Numărul beneficiarilor de ajutor social în luna iunie, în scădere faţă de luna precedentă

Redacția

Un bărbat agresat a ajuns după trei zile la spital

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site