RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EducațieEveniment

Vizită la Parlamentul României pentru elevi ai Colegiului “C.F.Unirea” Pașcani premiați la un concurs național interdisciplinar (foto)

Deputatul PNL Sorin Năcuță a primit la Parlamentul României, vizita echipei de la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” Pașcani, formată din elevi premiați la un concurs național interdisciplinar .

Sergiu Gavril, David Năcuță și Andreea Solomon, sub coordonarea profesoarei Elefteriu Crina Aurelia au participat la etapa națională a Concursului Interdisciplinar de Fizică-Geografie “Ştefan Hepiteș”.

Tinerii au vizitat Parlamentul, au aflat informații despre structură și organizare, ce sunt legile, cum se inițiază și cum se adoptă și cum se desfășoară o zi de lucru pentru un parlamentar, în comisia de specialitate.

Elevii au mai vizitat Muzeul de geologie, Muzeul senzațiilor, Muzeul de istorie, Muzeul jucăriilor, Biserica monument Stavropoleos, Sediul BCR, Pasajul Villacrosse.

  

“Municipiul Pașcani are școli cu tradiție și an de an, elevii acestor unități de învățământ obțin rezultate remarcabile, aproape la toate competițiile județene și naționale.

Voi primi cu drag, pentru astfel de vizite, toți elevii acestor unități de învățământ, mai ales pe cei care ating astfel de performanțe” – a declarat deputatul pășcănean Sorin Năcuță, gazda evenimentului.

Colegiul Tehnic CF ”Unirea” Pașcani

Related posts

Centrul municipiului va fi închis de Ziua Copilului. Limitatoare de viteză, din aprilie până în octombrie

Marius Parteni

Eroii neamului românesc sărbătoriți la Stolniceni Prăjescu

Teona Gherasim

Ansamblul ”Rapsozii Siretului” premiul I la concursul Romanian Royal Art Competition

Redacția
Încarcă...