RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vizibilitate redusă în intersecția străzilor Crinilor cu Grădiniței, din cauza autovehiculelor mari parcate în apropiere. Poliția va aplica amenzi!

Problema autobuzelor și a autocamioanelor parcate pe drumurile publice dau bătăi de cap șoferilor. O situație des întâlnită în municipiul Pașcani este aceea din intersecția străzilor Crinilor cu Grădiniței. Șoferii mijloacelor de transport în comun sau a celor de transport de mărfuri parchează autovehiculele lângă rondul din intersecția menționată și astfel îi pun în dificultate pe cei care vin de pe strada Crinilor și vor să vireze la stânga pe strada Grădiniței, spre capelă.

Șoferii autovehiculelor cu masa totală mai mare de 3,5 tone ar trebuie să știe că este interzisă staționarea pe domeniul public a mijloacelor de transport mărfuri sau persoane, în caz contrar vor fi aplicate amenzi contravenționale cuprinse între 1000 și 1500 de lei, potrivit HCL 211/2008.

Related posts

200 persoane, din 5 țări, înşelate online de o grupare de români

Redacția

Procesul continuă pentru pășcănenii acuzați de trafic de persoane, pornografie infantilă și viol

Redacția

El e șoferul de TIR, din Vadu Moldovei, care a ucis o fetiță de un an și 9 luni și pe mama ei. A mers pe contrasens pe autostradă

Redacția
Încarcă...