RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Ludovic Orban: Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis

Ludovic Orban, președintele PNL și candidat la șefia partidului, a spus vineri la Dâmbovița că partidul nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Într-o declarație în care a făcut referire la celebra reuniune de partid din 2014 când l-a prezentat pe Iohannis drept ”generalul” pentru care toți liberalii trebuie să se sacrifice, Orban a spus ”aici la Dâmbovița mi-am făcut celebritate cu o intervenție – cine tace și nu face, sau face”.

”Eu cred că PNL nu are nici o datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă, eu am convingerea că că președințele PNL trebuie ales de membrii PNL cu gândirea lor, cu mintea lor și cu sufletul lor. Președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dvs”, a spus Ludovic Orban.

Vezi declarația lui Ludovic Orban de la minutul 52:

”Vă asigur că după ce voi câștiga, va fi același parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost în cei 4 ani în care am fost președintele României și am câștigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a adăugat el.

  

Declarațiile lui Ludovic Orban vin după ce președințele Klaus Iohannis l-a sprijinit informal pe Florin Cîțu în lupta sa cu Ludovic Orban pentru șefia PNL.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CTP demontează minciuna lui George Simion privind audiența privată la Papa Francisc: Șobolanul gol / Replica șefului AUR

Redacția

Gorghiu: Nu exagerăm dacă adaugăm închiderea MCV în lista proiectelor strategice de țară. Continuăm cu OCDE și Schengen

Redacția

Producătorul de electrocasnice Electrolux creează o „echipă de lucru” pentru evitarea atacurilor asupra transporturilor sale din Marea Roșie

Redacția
Încarcă...