NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mulțumim Ben! Goalkeeper-ul francez nu a mai revenit la CSM Pașcani!

Unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani, care au activat pentru CSM Pașcani, și-a încheiat socotelile cu clubul în această vară. Sportivul francez Ben Beau Jeon, care a apărat sezonul trecut buturile echipei locale, a semnat cu o altă echipă din țară.

Fairplay, acesta a explicat scurt care au fost motivele pentru care a ales un alt club. Ben a stat în poartă și la meciurile din barajul pentru menținerea în Liga 3.

Iată mesajul postat de acesta pe paginile socializare: 

Sezon nou, club nou!

  

Chiar dacă un acord a fost anulat cu fostul meu club CSM Pașcani din cauza unor probleme financiare către sfârșitul perioadei de transfer, am fost în continuare în măsură să finalizez un transfer cu CS Gilortul Târgu Cărbunești. Am semnat un contract profesional până la 30/06/2022. Clubul concurează în Liga 3, serie 7, pentru sezonul 2020/2021.

 
Am debutat pentru club pe 28 august, când ne-am confruntat cu ACS Progresul Ezeris în prima rundă a ligii. Am remizat 0-0 împotriva unei echipe bune. Am căzut, am meritat un pic mai mult de un punct, dar ambele echipe au avut ocazii bune, lovind transversala și stâlpii de mai multe ori. Am fost bucuros să ajut echipa să păstreze o foaie curată și să câștig un punct pentru primul meu joc.
Să continuăm treaba bună!
Advertisements

Related posts

Bianca merge la Balcaniadă! Și-a câștigat biletul după un nou titlu național

Marius Parteni

FC Hermannstadt a suspendat contractele jucătorilor pe perioada stării de urgenţă de urgenţă

Redacția

Fotbaliștii de la “Miron Costin”, vicecampioni ai Moldovei

Redacția
Încarcă...