NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu – „Am 37 de ani, mă dor toate, e cea mai muncită și mai chinuită medalie din toată cariera mea/ Nu-mi pasă de aurul care este la gâtul lui Sun Yiwen”

„Am 37 de ani, mă dor toate, m-am chinuit, e cea mai muncită și mai chinuită medalie din toată cariera mea, așa că nu-mi pasă de aurul care este la gâtul lui Sun”, a declarat Ana Maria Popescu, sâmbătă, după ce a cucerit medalia de argint în proba feminiă de spadă de la Tokyo.

„Îmi pasă de bucățica asta de metal pe care mi-am dorit-o pentru mine. Și o am, și asta e cel mai important. Și dacă la Beijing n-am avut maturitatea necesară să mă bucur de acea medalie, acum sunt foarte mulțumită de ce-am reușit să fac. E maxim din ce puteam să fac, la ce pregătire am avut, la ce chin și la cât contează sportul în România, trebuie s-o spunem și pe asta. A fost minunat ce-am reușit să fac astăzi”, a mai trasmis Popescu.

Ana Maria Popescu a fost la un pas de medalia de aur, însă meciul a luat sfârșit în minutul de prelungire,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Zile libere 2020: angajații vor avea 15 zile libere. Patru vor pica în zile de sâmbătă sau duminică

Redacția

Primul smartphone al copilului. Care e vârsta potrivită, tipul de telefon și ce tip de control parental aplic? (Wall Street Journal)

Redacția

O tânără adoptată în Franța dintr-un orfelinat românesc își regăsește familia după 30 de ani cu ajutorul rețelelor sociale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site