RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Cei mai norocoși soldați: Cum au scăpat doi ruși când ucrainenii au aruncat din dronă o grenadă exact deasupra lor

De pe frontul din Ucraina au apărut până acum de-a lungul războiului numeroase imagini amuzante sau ciudate, cu momente ghinioniste sau pline de noroc.

O grenada lansata asupra unor soldati rusi in transeeFoto: Captura video

De la soldați care cad din tancuri sau care sunt aruncați de pe blindate când acestea demarează în trombă, la militari care-și scot colegii din uz cu lansatoare de rachete sau cu lansări periculoase din interiorul unor clădiri, de la sisteme care țintesc porci pe câmp sau iau la țintă chiar soldații ruși ce filmau luptele, la rachete ghidate antitanc lansate de separatiștii proruși care se încurcă cu firul de ghidare de stâlpi.

  

Acum, de pe front, vine filmarea din dronă realizată de ucraineni care au surprins probabil cei mai norocoși militari ruși.

Aflați într-un tranșeu, soldații ruși sunt reperați din drona manevrată de ucraineni, care lansează deasupra lor o grenadă – o tactică care se bazează pe improvizații tehnice și care a fost folosită pe larg până acum în timpul conflictului.

Grenada care e aruncată asupra tranșeului aterizează exact pe capul unuia dintre soldați,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Emigrarea definitivă de dată recentă: de unde și de ce?

Redacția

La volan, cu permisul de conducere suspendat

Redacția

Marele regret al lui Lionel Messi după câștigarea Cupei Mondiale din Qatar

Redacția
Încarcă...