RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(VIDEO) Ce s-a întâmplat în ultimele ore din viața Denisei, fata găsită moartă într-o pădure

Ies la iveală detalii teribile în cazul Denisei Unchiașu, fata de 15 ani din comuna vâlceană Oteşani, dată dispărută de către părinți în 11 mai și găsită moartă cinci zile mai tâziu, spânzurată într-o pădure din localitate.

Georgiana, prietena Denisei Unichiașu, a povestit ce s-a întâmplat în ziua de 9 mai, atunci când fata de 15 ani și-a anunțat părinții că pleacă la magazin să își cumpere o înghețată.

De fapt, adolescenta a ajuns la o petrecere pe un deal din sat, alături de cea mai bună prietenă, dar și de patru bărbați.

“Ne-am întâlnit pe deal cu Pelicanu, prietenul Denisei, și alți trei bărbați. Am consumat alcool. Denisa a băut trei beri. Pelicanu a coborât cu mașina și au luat berile de la un bar.

  

Apoi au venit în deal, au pus muzică, am vorbit. Ea s-a urcat pe trapa mașinii și a început să danseze. La un moment dat, Pelicanu i-a pus o melodie și i-a zis să se dezbrace, iar ea și-a dat bluza și sutienul jos și a dansat.

Apoi, Alin, băiatul care avea mașina, i-a spus să se îmbrace, că a zis că poate se întâmplă altele”, a declarat Georgiana pentru Antena 3 Vâlcea.

Se pare că Alin, un tânăr de 32 și tatăl a 3 copii, este ultimul care a văzut-o în viață pe Denisa.

De la petrecerea din deal, cei doi au plecat să se plimbe și, de atunci, nimeni nu a mai văzut-o pe fată. Adolescenta de 15 ani, care învăța foarte bine și intrase la liceu cu media 9,60, nu s-a mai întors acasă.

Denisa a fost găsită spânzurată în pădure

Părinții au dat-o dispărută pe Denisa abia în 11 mai, iar cazul a fost făcut public o zi mai târziu, pe 12 mai, când oamenii legii au cerut ajutorul populației pentru găsirea copilei.

Timp de cinci zile, poliţiştii au scotocit toată localitatea, au audiat zeci de martori, au scos apa din fântâni cu ajutorul pompierilor. Totul, fără rezultat. Până vineri, 15 mai, când o localnică plecată după ierburi medicinale a găsit cadavrul fetei într-o pădure de pe dealurile din Oteşani.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

OBSERVATOR

Related posts

Ciolacu, alături de cancelarul Scholz și mai mulți premieri socialiști: Uniți pentru echitate, combaterea sărăciei și excluziunii sociale

Redacția

Iohannis, despre votul de primire a României în Schengen: Există această posibilitate, dar garanție nu există încă

Redacția

Încă un pas pentru modernizarea linie tramvaiului 5: două asocieri au depus oferte la licitația organizată de Primăria Capitalei

Redacția
Încarcă...