NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(Video) Bărbat dispărut în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei. A căzut din barcă și a fost înghițit de ape

Lucian a dispărut, duminică, în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei, după ce s-a răsturnat cu barca. Lacul are o suprafață de un hectar și o adâncime de peste șapte metri, iar  localnicii spun că nu au dat niciodată de fund.

Bărbatul de 45 de ani din Vrancea venise pe platoul de la Meledic, Buzău, să petreacă o zi de duminică liniștită alături de familie și prieteni.

La un moment dat, Lucian a decis împreună cu un amic de 53 de ani să împrumute o barcă de la un localnic și să se plimbe pe lacul Meledic.

Cei doi au plecat pe lac cu barca, însă la un moment dat, chiar înainte să ajungă la mal, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut în lac. Doar unul dintre bărbați, în vârstă de 53 de ani, a reușit să iasă la mal.

  

Totul s-a întâmplat sub privirile familiilor și ale copiilor lor, scrie sansanews.ro.

Pompierii alertați la fața locului au început încă de atunci căutările, însă în zadar.

În total, pe platoul Meledic din comuna Mânzălești sunt şase lacuri cu apă dulce, dar niciunul nu este mai mare decât Lacul fără fund, cel situat in mijlocul platoului. Acesta are o suprafață de un hectar și o adâncime de șapte metri, însă localnicii spun că nu au dat niciodată de fund. Nu este indicat scăldatul, deoarece apa devine extrem de rece la doar un metru distanţă de mal.

observator
Advertisements

Related posts

Propunere UE: Limitatoare de viteză, la 110 kilometri pe oră

Redacția

7 morţi din 76 de infectaţi cu coronavirus, într-un singur sat din Mureș

Redacția

Românii, puși pe lista „interzis la intrare” de încă o țară din UE. Avem prea multe cazuri noi de Covid-19

Redacția
Încarcă...