NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Doi copii de 11 și 13 ani, căutați de 140 de persoane, după ce au fugit de acasă

Doi copii de 11 și 13 ani din Bistrița-Năsăud au fost căutați de 140 de persoane, după ce au fugit de acasă. Copiii se certaseră cu tatăl lor și au fugit către o zonă montană.

Marți după-amiază, 40 de polițiști și jandarmi și aproximativ 100 de localnici, membri ai familiei, pădurari și voluntari s-au mobilizat după ce doi frați – o fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani – din localitatea Parva, au plecat de acasă.

Cei doi copii locuiesc împreună cu familia, iar în urma unor neînțelegeri cu tatăl lor au plecat de acasă.

Pentru că exista riscul să se fi rătăcit, cei doi copii au fost căutați cu mașini de teren. La căutări a participat și un câine-polițist de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, iar după lăsarea întunericului, au fost căutați și cu o cameră cu termoviziune.

În jurul orei 00.20, cei doi copii au fost găsiţi de polițiști în localitatea Rebra, la 8 kilometri de locuința lor.

„Au fost examinaţi medical, însă nu au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, în urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minorii nu au fost victima niciunei infracţiuni și au fost încredințați familiei”, transmite IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit Mediafax.

digi24

Advertisements

Related posts

Sondaj INSCOP: Mai puţin de doi din trei români mai cred în Biserică

Redacția

Câţi români au intrat în ţară prin vama Borş, în ultimele 24 de ore. Persoanele care se întorc de Paşte vor sta în carantină

Redacția

AVERTIZARE METEO! Furtună în toată ţara, până marţi

Redacția
Încarcă...