NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Victimele unor agresiuni fizice aduse în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență

Doi bărbați au avut nevoie la finalul săptămânii de ajutor medical după ce au ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal în urma unor agresiuni fizice. Aceștia se alătură celor aproximativ 150 de pacienți care au trecut în acest weekend prin mâinele medicilor.

 

  

 Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Tătăruși, a încasat o bătaie soră cu moartea. Cel în cauză a declarat că a fost lovit cu un topor. După ce a primit îngrijiri medicale a cerut să fie lăsat să plece la domiciliu.

Un altul din Ruginoasa, de 39 de ani, ce se afla sub influiența băuturilor alcoolice, a fost transportat în CPU cu agresiuni fizice.

 Într-un alt caz un tânăr de 28 de ani din Brătești prezenta un traumatism cranio cerebral, cu pierderea stării de conștiiență, de asemenea în urma unei agresiuni, el fiind lovit cu un corp dur. Cel din urmă a fost transportat la Spitalul Municipat în această dimineață, apoi supus unui tomograf.

 Cele trei cazuri nu au fost deocamdată semnalate organele autorizate să le investigheze, iar doi dintre bărbați agresați au cerut să fie lăsați la domiciliu, asigurând personalul medical că se simt bine.

 “Un bărbat de 44 de ani din Tătăruși policontuzionat prin agresiune cu placi multiple de topor la nivelul scalpului a fost adus în compartimentul de primiri urgențe unde i s-au pansat plăgile și a plecat la domiciliu, de asemenea un bărbat de 39 de ani din Ruginoasa cu etilism acut și traumatism cranio cerebral fără pierderea stării de conștiență prin agresiune a refuzat transferul la Neurochirurgie, a plecat la domiciliu și un bărbat de 28 de ani din Brătești adus în CPU cu un traumatism cranio cerebral cu pierderea stării de conștiiență, prin agresiune, lovire cu un corp dur, iar în această dimineață i s-a făcut computer tomograf și urmează a se încheia investigațiile pentru a se vedea în ce direcție va fi dirijat”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani.

 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

O femeie din județ care făcea dializă de 4 ani a primit un rinichi de la Oradea

Redacția

Chiar şi 3.000 de paşi pe zi sunt benefici pentru sănătate

Redacția

Ciohorăni: Patru victime în urma unui eveniment rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site